Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca considera que pressionar la justícia amb una vaga pot ser contraproduent

El PP s’ha mostrat a favor del dret a la llibertat de manifestació de tothom,

En el transcurs d’una roda de premsa convocada per el PP de Vilafranca i a preguntes dels periodistes el candidat a les properes eleccions municipals, Miquel Tarrada i l’actual regidor, Josep Ramon, han donat a conèixer la seva opinió respecte a la convocatòria de vaga general d’aquest dijous 21 de febrer.
D’una banda Tarrada s’ha mostrat a favor del dret a la llibertat de manifestació de tothom, però de l’altra ha destacat que en un estat de dret no es positiu pressionar a la justícia en mig d’un judici.

Per la seva banda el regidor, Josep Ramon, ha volgut assenyalar que si es fa una vaga laboral per motius polítics és il.legal.
També, des del seu punt de vista, ha apuntat que fer pressió als jutges en aquest moment pot tenir fins i tot un efecte contraproduent per interessos dels acusats.

Josep Ramon considera una falta d’imparcialitat que els partits polítics independentistes vulguin que sigui el govern de l’estat el que intervingui davant la justícia per modificar posicionaments en el judici. Malgrat tot ha mostrat el seu respecte al drets dels ciutadans a manifestar-se.

PP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: