Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Grup Europer s’instal·la a Avinyonet del Penedès, on donarà feina a 50 persones

El Grup Europer s’instal·la a Avinyonet del Penedès, on donarà feina a 50 persones

El grup Europer, prestigiós grup de perfumeria catalana ha escollit Avinyonet del Penedès per ampliar la seva capacitat de negoci.

Crearà un punt de manipulació de packaging i magatzem que estarà en marxa a partir de l’estiu. Entre les empreses que formen part d’aquest grup tenim Air-Val Internacional o Tailored Perfumes y Distribuciones. Les empreses d’aquest grup, tenen les seves seus principals a Gavà. Però a més gaudeixen de presencia internacional, amb seus a Florència, Dubai, Miami o la Índia.

Les instal.lacions s’implantaran a l’espai on hi havia l’antiga nau de Ferfor i on ja s’han iniciat les obres de construcció de la nova nau. L’equip de govern de l’ajuntament va iniciar els contactes amb el Grupo Europer el passat mes de novembre. L’empresa buscava expandir la seva activitat a una nova ubicació a Catalunya destinada a la manipulació dels envasos i lots de perfumeria, així com un important magatzem logístic.

Europer s’instal·larà en una nova nau de 10.000 m2 de superfície més 1.500 m2 d’altell. Les obres d’enderroc de la nau existent i construcció de la nova nau ja s’han posat en marxa en les darreres setmanes, i s’estima que la posada en funcionament tindrà lloc a partir de l’estiu.

Com a part de l’acord, l’Ajuntament s’ha compromès a recollir, dins la seva borsa de treball, els currículums de totes les persones interessades a optar a un lloc de feina, que posteriorment es lliuraran als responsables d’Europer per tal d’iniciar el procès de selecció.

En total, s’estima que es necessitaran unes 50 persones, fet que milloraria encara més, les xifres d’atur registrades a Avinyonet del Penedès, estan actualment per sota de la mitjana comarcal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: