Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El grup de carnaval Esplai Carnavalístic dels Monjos celebra enguany el seu 25è aniversari

El grup de carnaval Esplai Carnavalístic dels Monjos celebra enguany el seu 25è aniversari

Va sortir per primera vegada al carnaval de l’any 1995, amb una trentena de participants, en l’actualitat superen els cent vint.

Una dilatada trajectòria d’un grup que compta amb un ambient molt familiar. El grup, que actualment està constituït com associació sense ànim de lucre, deu el seu nom a que inicialment la major part dels seus participants eren monitors de l’esplai Moviment Infanti Si Fa Sol dels Monjos a la dècada dels 90. En l’actualitat, uns quants d’ells continuen formant part de la comparsa. L’objectiu principal del grup, és passar-s’ho d’allò més bé, sense tenir en compte premis o distincions, tot i que n’han obtingut nombrosos i importants, als carnavals de l’Alt i Baix Penedès. A destacar també, que han participat ja en tres ocasions en el carrousel de la costa Brava que es celebra a Palafrugell el diumenge anterior a la segona pasqua. Algunes de les seves creacions més recordades i destacades són, el vaixell enfonsat, el saxo daurat, la sargantana del Parc Güell, la màquina de cosir i la sagrada familia. Darrerament les seves creacions són el drac xinès, el Taj Mahal o el Pavo real d’enguany. El grup vol agrair a tots els participants i col·laboradors d’aquests 25 anys, la seva tasca i el seu altruisme, per l’elaboració tant de la carrossa com dels seus vestits i tota la infraestructura necessària i haver pogut contribuir a fer més gran una de les fites lúdico-festives i culturals més importants del municipi, com és el seu carnaval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: