Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs de relats eròtics de la DO Penedès torna amb la seva tercera edició

La Fundació Futura Local i la DO Penedès han presentat al restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca la tercera edició del concurs de relats eròtics.

Des de finals d’aquest mes i fins al 15 de juny es poden enviar a l’adreça els relats per concursar en aquest certamen literari que marida l’erotisme amb el mon vitivinícola.

Les bases del concurs estableixen que els relats han de complir un seguit de requisits relacionats amb la cultura del vi, el vocabulari vitivinícola i el coneixement de la Denominació d’Origen Penedès i els seus vins.

Per això, una de les novetats d’enguany és que els autors i autores que hi vulguin presentar els seus textos podran participar en un tast amb un dels membres del jurat del certamen, l’enòleg Pere Escudé. El tast s’afegeix a les visites a cellers i al Vinseum que poden fer els escriptors per conèixer més a fons el tema sobre el qual han d’escriure.

Des de la DO Penedès, principal patrocinador del concurs, el seu director Francesc Olivella explicava que el certamen és una manera més de donar a conèixer els vins del Penedès.

El lliurament de premis està previst pel proper 19 de juliol, en un celler de la DO Penedès encara per determinar.

Pel que fa als premis, el primer està dotat amb 500€, dotze copes d’Euroselecció i un lot de dotze vins de la DO. El segon consta d’una estada al Penedès, dotze copes i un lot de sis vins. I, el tercer, és un sopar al restaurant El Cigró d’Or, dotze copes i un lot de tres vins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: