Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Comitè de Vaga de Vilafranca crida a mobilitzar-se dijous en defensa dels drets i llibertats

Consideren que cal mobilitzar-se en defensa dels drets socials i polítics. Dijous es faran diferents activitats al llarg de tot el dia, amb concentracions i manifestacions al matí i la tarda.

Dimarts al vespre es va fer a la plaça de la Vila de Vilafranca una assemblea oberta per tal de tractar les diferents accions que es faran a la capital de l’Alt Penedès en la jornada de vaga convocada per aquest dijous dia 21 de febrer.

Entre les diferents entitats i col·lectius que conformen el comitè de vaga a Vilafranca hi ha l’ANC, i la seva coordinadora Esther Güell apuntava que per dijous han preparat meses informatives a la Rambla de Sant Francesc a partir de les 9 del matí, i dues concentracions a les 12 del migdia i les 7 de la tarda.

Des del comitè es vol refermar la importància de mantenir les mobilitzacions, i fer en aquest cas una gran aturada per mostrar el rebuig a la situació actual tant a nivell social com polític.

Des d’Òmnium Antoni Vidal defensava la importància del treball unitari de la societat civil en defensa dels drets fonamentals i les llibertats a Catalunya.

Dimarts al vespre les persones que van assistir a l’assemblea oberta que es va fer a la plaça de la Vila mostraven també el convenciment de la importància de mantenir la mobilització de la societat civil en defensa del dret a l’autodeterminació i mostrar el rebuig al judici que aquests dies s’està fent al suprem.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: