Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle diumenges a Sant Pau s’inicia amb l’alliberament de 4 aus rapinyaires

La sessió que iniciava el cicle aquest 2019 va comptar amb molt de seguiment per gaudir de l’alliberament d’aquestes aus rapinyaires, la propera sessió serà a finals de març.

Diumenge al matí es duia a terme la primera de les activitats d’aquest 2019 dels diumenges a Sant Pau. Un cicle que pretén acostar aquest espai natural i el coneixement de la natura als ciutadans, i que en els propers mesos anirà desenvolupant diferents activitats.

Com explica la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament, Marta Vallès, una activitat que te normalment molt de seguiment i que es du a terme un cop al més. En aquesta primera acció es van alliberar quatre aus rapinyaires, concretament 2 astors i 2 esparvers.

Els assistents, bàsicament famílies, van poder gaudir de l’oportunitat de veure de ben a prop aquestes aus, i conèixer algunes de les seves característiques de la mà del naturalista Xavier Bayer, que era l’encarregat de conduir aquesta sessió. Es tracta d’aus que per diferents motius s’han ferit, i que un cop recuperades i en bones condicions son alliberades novament en entorns naturals.

L’activitat s’iniciava com sempre als peus de la muntanya de Sant Pau, per tal de fer una caminada fins al mirador on es duia a terme l’alliberament dels rapinyaires.

La propera activitat es durà a terme el diumenge 31 de març, per tal de descobriu, de la mà d’entesos, que Sant Pau es trobava en un mar fa milions d’anys, i com s’hi han conservat fòssils, especialment marins, fins als nostres dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: