Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Donar-se d’alta a la factura electrònica de l’empresa d’aigües de Vilafranca té premi

Fa uns mesos van engegar aquesta campanya per promoure l’alta en el servei de factura electrònica, que tenia com a al·licient el sorteig d’una bicicleta elèctrica.

Dimecres al migdia es va fer el lliurament de la bicicleta elèctrica al guanyador de la campanya que des de l’empresa municipal d’aigües de Vilafranca s’ha engegat per tal de promoure als seus clients que es donin d’alta a la factura electrònica.

Davant de les oficines que l’empresa té a la plaça de Jaume I, l’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor Aureli Ruiz i responsables de l’Empresa Municipal d’Aigues de Vilafranca van fer el lliurament de la bicicleta a Lluís Vidal, que ha estat l’afortunat guanyador d’aquesta promoció.

Ell explica que va decidir donar-se d’alta de la factura electrònica sense conèixer la campanya, convençut de la necessitat de reduir la quantitat de paper que consumim.

Pere Regull per la seva banda, recordava que la voluntat és conscienciar al màxim de la necessitat de reduir la despesa i el consum de paper. Apuntava que en el cas d’aquest servei, únicament un 6% dels clients usen la factura electrònica.

L’empresa municipal Aigües de Vilafranca aposta per la reducció de residus i l’estalvi de recursos com a eines per reduir l’impacte ambiental derivat de l’acció humana i, per això, es volen fomentar les bones pràctiques per afavorir la cura i el respecte pel medi ambient. En aquesta línia, s’impulsa la campanya de promoció La factura electrònica té premi, dirigida als abonats d’ús domèstic que es donin d’alta al servei de factura electrònica i a aquells abonats que ja siguin usuaris d’aquest servei. Els abonats que se sumin a la campanya rebran un descompte del 5% de la quota fixa durant un any i un kit d’estalvi d’aigua. A més, s’inclou la participació en dos sortejos de bicicletes elèctriques. La campanya és vàlida fins el 30 de juny, quan es farà el segon dels sorteigs previstos.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: