Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte s’inaugura la nova il·luminació del Santuari de Foix

Dissabte al matí, l’Ajuntament de Torrelles de Foix i la Diputació de Barcelona conviden la ciutadania a l’acte d’inauguració del nou enllumenat del Santuari de Foix.

L’acte comptarà amb la participació del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells; l’alcalde de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, a més d’altres representants del consistori. A les 10 del matí s’oferirà un esmorzar popular i a dos quarts d’onze tindrà lloc la inauguració oficial del nou enllumenat.

La Diputació de Barcelona ha atorgat a l’Ajuntament de Torrelles de Foix una subvenció de 40.000 euros per al projecte d’adequació i posada en valor del Santuari de Foix. Amb aquesta injecció econòmica s’ha renovat la xarxa elèctrica, s’ha instal.lat nova il.luminació a l’interior i també s’ha reforçat la il.luminació exterior per tal de realçar i millorar l’impacte visual i estètic del santuari.

Així mateix, també s’han previst properament diversos treballs de paleteria per arranjar diversos desperfectes a la construcció ocasionats pel desgast i el pas del temps. Totes aquestes millores tenen com a objectiu seguir avançant en la revalorització del Santuari de Foix com a patrimoni històric i cultural i reclam promocional i turístic del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: