Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns vinent es confirmarà si Regull es presenta a la reelecció o no

El PDeCAT escollirà el seu cap de llista a les eleccions municipals a Vilafranca el proper 25 de febrer.

En un comunicat expliquen que les eleccions municipals del pròxim 26 de maig seran, des del punt de vista del Partit Demòcrata, les eleccions més importants per a Vilafranca. En un context nacional convuls, amb el judici al govern legítim de la Generalitat en marxa, els vilafranquins i vilafranquines estan cridats a les urnes un cop més. Unes eleccions on els veïns hauran de decidir si continuen apostant per un govern que aporta solucions, que treballa en positiu, que pren partit i que és rigorós i professional.

En el comunicat afegeixen que aquests darrers mesos, des de la seva formació han fet una reflexió serena entorn del projecte que defensaran, fugint de la pressa amb la que algunes formacions s’han llençat a la carrera electoral.

Per aquest motiu iniciaran trobades amb els seus associats i simpatitzants, per tal de debatre sobre els detalls del nou projecte per governar Vilafranca, els reptes de present i de futur, i sobre el model de ciutat pel qual aposten a curt i a llarg termini.

Per aquest motiu el Partit Demòcrata ha convocat el proper dilluns 25 de febrer, a les vuit del vespre, una assemblea extraordinària on es posaran les bases pel debat d’aquest nou projecte que tenen per Vilafranca i on s’aprovarà qui encapçalarà l’equip que defensarà aquest nou projecte a les
properes eleccions municipals. L’assemblea se celebrarà a la seu del seu partit a Vilafranca, situada a la Rambla Nostra Senyora 39.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: