Dilluns, 21 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dansòmetre prepara un espectacle professional amb Miquel Barcelona i ballarines de Vilafranca

Miquel Barcelona presentarà la peça ‘Pelegrins’ després de revisar ‘El Llibre Vermell de Montserrat’ per apropar encara més la dansa a les persones.

Enguany se celebrarà la segona edició del projecte Dansòmetre que va néixer l’any passat al voltant del Dia Internacional de la Dansa i amb l’objectiu de fer encara més visible aquesta disciplina. En l’actual edició l’esdeveniment seguirà un format similar a l’anterior amb exhibicions el dia 28 d’abril a la Rambla de Sant Francesc a càrrec de diferents escoles de dansa de la vila. El principal canvi és que hi haurà un escenari únic per a les actuacions. Enguany es comptarà també amb l’OFF Dansòmetre perquè qui vulgui pugui ballar al seu aire. Pel que fa als espectacle professionals, enguany el coreògraf convidat és Miquel Barcelona que portarà el 3 de maig la peça de dansa ‘Pelegrins’ en la que participaran professores i alumnes de diferents escoles de dansa de Vilafranca. Prèviament es treballarà en diversos tallers amb el ballarí. Divendres passat era la primera de les trobades entre Miquel Barcelona i les ballarines interessades en participar en l’espectacle. Barcelona va triar pel Dansòmetre ‘El Llibre Vermell de Montserrat’ de Guillermina Coll i l’ha revisat per crear ‘Pelegrins’.

El principal objectiu és fer servir la dansa com una eina i apropar-la a les persones.

Des del servei de Cultura estan molt contents de poder fer aquesta peça professional que incorpora ballarines no professionals, alhora que servirà perquè convisquin i es relacionin diferents escoles de dansa de Vilafranca. La tècnica de Cultura, Carla Sanmartín, recorda que l’objectiu del Dansòmetre és fomentar encara més la cultura de la dansa a la vila.

A banda de ‘Pelegrins’ de Miquel Barcelona, el Dansòmetre comptarà amb un altre espectacle professional que tindrà lloc a Cal Bolet el dia 26 d’abril anomenat It started with a dance / Dancing Graffiti. Aquest espectacle servirà per obrir el Dansòmetre i barreja la dansa, l’humor i les projeccions en dues peces en les quals una ballarina “conversa” amb les imatges projectades per un artista digital que seu entre el públic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: