Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja

Comencen les obres de reurbanització de la plaça Ametller de Moja

Durant els 2 mesos que durin les obres el carrer del Sol i un tram del carrer Germandat canvien de sentit de direcció.

La setmana passada començaven les obres de reforma de la plaça Ametller de Moja. La intervenció suposa una inversió de 30.000 euros i canviarà la fisonomia d’aquest emblemàtic racó del casc antic de Moja. Després de consultar-ho amb els veïns es va optar per fer una plaça més tancada, amb la bancada com a element delimitador, però descartant jardineres en l’interior per així donar una major sensació d’amplitud.
En una carta repartida als veïns, el regidor de Governació, Xavier Serramià, exposa que el termini d’execució de les obres “si no hi ha cap imprevist i ho permeten les condicions meteorològiques” és de 2 mesos.
En l’escrit, Serramià anuncia que “tal i com es va acordar en la reunió de veïns i atenent a les queixes sobre la velocitat dels vehicles en aquests trams de carrer” durant l’execució d’aquestes obres el carrer del Sol i el carrer Germandat, entre la rambla Catalunya i el carrer Migdia, tindran el sentit de la direcció contrari a l’actual.
L’Ajuntament exposa que un cop acabades les obres es valorarà conjuntament amb els veïns i veïnes si els canvis de circulació introduïts milloren la mobilitat rodada de la zona per tal d’establir-los com a definitius.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: