Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Cal Bolet ha acollit per primera vegada tres creacions de la jove companyia IT Dansa

Aquesta companyia jove de dansa ha celebrat el seu vintè aniversari interpretant, aquest diumenge al vespre a Cal Bolet, tres coreografies de noms destacats de la dansa contemporània

IT Dansa va néixer l’any 1998 per contribuir a la professionalització d’alumnes que havien acabat els estudis de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona. Dues dècades després, s’ha convertit en una companyia de prestigi que va venir per primer cop a Vilafranca a presentar-nos tres creacions. La seva directora artística, Catherine Allard, explicava que IT Dansa aporta sobretot l’experiència i aprenentatge de trepitjar escenaris de manera professional. Allard també va aprofitar per reflexionar sobre el sector i constatar que hi ha poques ajudes per a joves ballarins.

La primera de les creacions era The Phom, una peça de la coreògrafa Lorena Nogal, interpretada sobre un collage musical dels anys vuitanta. La segona es titulava In Memoriam i, creada per Sidi Larbi Cherkaoui i estrenada el 2011 al Festival Grec, es centrava en el vincle entre la realitat i la memòria. Per acabar, la peça Whim reflexionava sobre com hem de mantenir sempre el seny per fora fins i tot quan ens estem tornant bojos per dintre. Tot plegat, amb una coreografia d’Alex Ekman amb la música de Vivaldi, Marcelle de Lacour, Edmundo Ros i Nina Simone.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
15:30
El reportatge
Tracta'm bé
15:45
Vilafranca opina
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: