Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A primera hora del matí han quedat tallades les principals vies de comunicació per carretera

Entre les set i les vuit del matí circular per carretera a la comarca de l’Alt Penedès ha estat més complicat del que és habitual.

Un CDR de l’Ordal ha tallat la carretera N-340 a l’alçada del nucli d’Ordal, al municipi de Subirats. Han bolcat uns contenidors i han impedit el pas de vehicles en direcció sud. Un petit grup de persones mantenia el tall, acompanyats per un altre grup d’uns cinquanta ciutadans amb armilles grogues que els feien costat. Desprès d’un diàleg amb els mossos d’esquadra pels volts de les vuit del matí s’ha obert la circulació de vehicles. D’altra banda una altra actuació dels CDR ha estat més contundent al municipi de Santa Margarida i els Monjos. També entre les 7 i les 8 del matí, tallant l’autopista AP7, en direcció sud, amb crema de neumàtics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: