Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

A presó un home després de trencar una ordre judicial de prohibició d’entrada a Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir, el divendres 15 de febrer, un home de nacionalitat espanyola, de 32 anys i veí de l’Alt Penedès.

El van detenir com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai permís, trencament de condemna, resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van passar el mateix dia, cap a la una del migdia, quan els agents mossos van observar un vehicle circulant per una avinguda de Vilafranca i van identificar el conductor que tenia una ordre judicial en vigor de prohibició d’entrada a la vila, per un robatori violent.
Els agents van seguir el turisme i van indicar el conductor que aturés el vehicle, però l’home va iniciar una conducció que va posar en greu risc la vida dels vianants. Va continuar conduint de manera temerària, durant uns 11 kilòmetres per la N-340 fins a la Múnia i després va retornar a Vilafranca, on els agents van aconseguir detenir-lo. L’home es va resistir activament a la detenció causant lesions a un dels agents.
L’home, amb 19 antecedents policials, portava dos menors, de 3 i 13 anys, a l’interior del vehicle, el seu fill i el fill d’un familiar. Els menors es van quedar a càrrec de la seva dona. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: