Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A presó un home després de trencar una ordre judicial de prohibició d’entrada a Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir, el divendres 15 de febrer, un home de nacionalitat espanyola, de 32 anys i veí de l’Alt Penedès.

El van detenir com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai permís, trencament de condemna, resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat. Els fets van passar el mateix dia, cap a la una del migdia, quan els agents mossos van observar un vehicle circulant per una avinguda de Vilafranca i van identificar el conductor que tenia una ordre judicial en vigor de prohibició d’entrada a la vila, per un robatori violent.
Els agents van seguir el turisme i van indicar el conductor que aturés el vehicle, però l’home va iniciar una conducció que va posar en greu risc la vida dels vianants. Va continuar conduint de manera temerària, durant uns 11 kilòmetres per la N-340 fins a la Múnia i després va retornar a Vilafranca, on els agents van aconseguir detenir-lo. L’home es va resistir activament a la detenció causant lesions a un dels agents.
L’home, amb 19 antecedents policials, portava dos menors, de 3 i 13 anys, a l’interior del vehicle, el seu fill i el fill d’un familiar. Els menors es van quedar a càrrec de la seva dona. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: