Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xamusia omple l’auditori amb el seu darrer espectacle en que continuen apostant per el moviment

El cor de veus femenines oferia a l’Auditori de Vilafranca el seu darrer muntatge, amb música en directe i per tercer any mantenint l’aposta per donar moviment a les cantaires.

En el marc dels actes de les Festes de Sant Raimon aquest cor penedesenc de noies va oferir el seu darrer muntatge, amb el títol de «Des del COR Xamusia». Com explicava en acabar el concert Miquel Benito, director del cor, feia molts mesos que estaven treballant en aquest projecte que volia acostar-se a la música de caire religiós i espiritual.
Benito remarcava que des de fa ja tres anys han volgut ampliar i millorar la seva proposta artística i oferir a l’escenari alguna cosa més que les seves veus. Han donat moviment al cor.
Una manera de treballar els espectacles que afegeix més complexitat a les cantaires, però que al mateix temps les ajuda a connectar millor amb el públic sota la direcció escènica de Clara Cols. Carla Pujol, presidenta del Cor Xamusia, considera que l’experiència és del tot positiva i gratificant.
El cor Xamusia ha ofert aquest mes de gener dos concerts de “Des del COR Xamusia”. El primer va ser a La Múnia el passat dia 12, i aquest dissabte l’oferien a l’Auditori de Vilafranca.
Acompanyaven a les 23 cantaires de Xamusia els músics Jordi Galimany al piano, Lluís Giménez guitarres i oboè, Marc Vall bateria i percussions ètniques, i Martí Marçal i Lluís Serres a les dues trompes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: