Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i l’emissora municipal protagonitzaran un programa a Ràdio Arrels

Ràdio Arrels ha engegat un programa sota el títol “Les veus dels pobles” amb el que vol aproximar la realitat dels municipis de la Catalunya Sud a través de la història de les seves emissores de ràdio

Aquesta setmana ha visita els estudis de Ràdio Vilafranca Gabriel Fleta, col·laborador de Ràdio Arrels que es responsabilitza d’un programa amb el qual es donen a conèixer els diferents municipis de la Catalunya sud a través de les seves emissores de ràdio. Fleta comenta que Ràdio Arrels és una emissora que emet des de Perpinyà en català per a la Catalunya Nord. Explica també que el fenomen de les emissores municipals és molt català, però desconegut a França, i que des de l’Associació que gestiona Ràdio Arrels es va considerar interessant amb la voluntat d’interrelacionar les dues catalunyes i parlar dels pobles de la Catalunya Sud.
El primer programa de «Les veus dels pobles» es va emetre l’11 de gener, i des de llavors cada divendres és en antena a les 7 de la tarda. La voluntat, comenta Fleta, és fer una sèrie de 30-40 programes.
A Vilafranca va estar parlant amb Joan Solé Bordes, per conèixer la història i curiositats de la vila, i amb el director de Ràdio Vilafranca Josep Alsina per explicar la història de la ràdio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: