Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

VeC reclama més inversions a la sanitat pública catalana i penedesenca

Vilafranca en Comú va organitzar una xerrada sobre la sanitat a Catalunya i al Penedès dimarts al vespre a l’Escorxador. L’acte va comptar amb els punts de vista de la doctora Francesca Zapater, metgessa d’Atenció Primària, i amb la diputada Marta Ribas, representant de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya.

Minuts abans de l’inici de l’acte, Ribas avançava que pretenia fer un retrat de la realitat sanitària catalana, al mateix temps que volia posar sobre la taula les afectacions negatives de les retallades que ha patit el sector. Per tal de solucionar bona part dels problemes que hi ha, els comuns demanen almenys 800 professionals més. 

Ribas detallava que la manca d’inversions i les retallades tenen diverses repercussions negatives per a les persones i també pel país.

A banda de tractar les problemàtiques amb què es troba la sanitat a l’àmbit català, també es va parlar de les qüestions que afecten concretament la sanitat al Penedès, com la dificultat per retenir els professionals, que veuen com tenen més oportunitats de desenvolupar la seva carrera professional en grans hospitals de Barcelona.

La xerrada volia analitzar la situació i posar sobre la taula propostes per impulsar polítiques públiques i estratègies diferents, que permetin recuperar la qualitat i el prestigi que fins fa uns anys havien caracteritzat la sanitat pública catalana.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: