Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Uns 600 infants de la comarca es beneficien enguany de la campanya de joguines de la Creu Roja

La Creu Roja de l’Alt Penedès tanca avui la campanya de repartiment de joguines d’enguany després d’un darrer més ple d’activitat.

En total s’han beneficiat de la tradicional iniciativa solidària fins a 590 nens i nenes de Vilafranca, Santa Margarida i Els Monjos, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida i Sant Pere de Riudebitlles.

Les famílies d’aquests gairebé 600 nens i nenes penedesencs han recollit durant els últims dies els paquets corresponents. La xifra de bneneficiaris de la campanya d’aquest 2019 és semblant a la dels últims exercicis. La presidenta de Creu Roja Alt Penedès, Angels Mata, ho explicava

Enguany hi ha hagut un canvi de model de gestió de la campanya. Enlloc de ser els tècnics i voluntaris de la Creu Roja els que han triat les joguines i les han entregat a les famílies, han estat les pròpies famílies les que s’han encarregat de fer la tria pels seus fills o filles. Així s’ha facilitat l’empoderament dels beneficiaris.

Igualment, les joguines no s’han portat als punts de recollida per part de les persones col.laboradores, sino que la campanya ha consistit en fer donacions econòmiques per a que la mateixa Creu Roja pogués fer la corresponent compra atenent als tradicionals paràmetres de ser joguines noves, educatives i lúdiques

Enguany, Creu Roja Alt Penedès també ha posat en marxa una novetat complementària per tal de recollir fons econòmics per la campanya. S’ha comptat amb la col.laboració de diversos establiments comercials de la vila que han venut i encara venen butlletes al preu d’un euro. La recaptació d’aquestes butlletes s’utilitzarà per fer front als pagaments pendents de les joguines comprades. Les butlletes es poden adquirir fins el proper dia 10

Creu Roja Alt Penedès culmina així un últim mes de màxima activitat i dedicació a la comarca

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: