Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles decidirà en una consulta el futur del solar del costat de l’Ajuntament

Torrelles decidirà en una consulta el futur del solar del costat de l’Ajuntament

El govern de l’Ajuntament de Torrelles de Foix impulsarà un procés participatiu per decidir el futur de l’estructura constructiva i el solar que està situat al costat de l’Ajuntament.

La iniciativa culminarà a l’abril amb una consulta ciutadana en què podran participar totes les persones empadronades al municipi majors de 16 anys, que escolliran la seva proposta entre una llista de projectes.

La votació es podrà fer tant amb el sistema tradicional d’urna com des de qualsevol dispositiu mòbil.

En les properes setmanes es constituirà una comissió organitzadora, formada per representants dels grups polítics, teixit associatiu i veïnat, que s’encarregarà de fer el seguiment d’aquest procés participatiu, avaluar i seleccionar les propostes que es sotmetran a la consulta ciutadana.

Una de les possibilitats que es plantegen des del govern és finalitzar la construcció de l’edifici per tal de destinar-lo a un equipament municipal; d’altres opcions poden ser enderrocar l’estructura i fer-hi una plaça amb zona infantil; o també posar el terreny a disposició d’algun inversor, entre d’altres.

En aquesta primera fase, totes aquelles persones interessades poden enviar la seva sol·licitud per participar a la comissió organitzadora i també per presentar d’altres iniciatives i propostes d’ús del solar, adreçant-se a les oficines de l’Ajuntament de Torrelles de Foix o bé enviant un correu electrònic a . El termini finalitza el 31 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: