Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solidaris de La Granada porten 44 mesos manifestant-se a Vilafranca en suport als refugiats

Aquest dimecres era el darrer del més, i com cada darrer dimecres de mes el col.lectiu Solidaris de La Garanada es va concentrar a la plaça de la Vila de Vilafranca per mostrar el seu suport.

Era la 43ena concentració a Vilafranca, però ja porten 44 mesos fent aquest exercici de reflexió, perquè el mes de desembre la van haver d’ajornar. Com és habitual van llegir un manifest.

Rafa Higueras, destaca la necessitat de ser constants per denunciar uns problemes que lluny de resoldre’s continuen oferint capítols èticament molt criticables, com el cas actual dels vaixells d’Open Arms.

En aquesta ocasió també es va llegir un poema la l’autora madrilenya, que viu a Barcelona, Gemma Almagro, titulat «El pozo más grande del mundo».

El poema el va llegir la bibliotecària jubilada, Maria Antònia Mota. Com a novetat en aquesta concentració es va iniciar una recollida simbòlica, però efectiva, a favor de l’ONG Open Arms. Es va passar una bossa entre els assistents convidant-los a aportar un euro. Els promotors d’aquesta iniciativa aniran sumant el que es reculli en les properes concentracions per fer, posteriorment, una aportació a la ONG.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: