Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
SMP amplia el seu servei de reconeixements mèdics assumint l’adquisició del CCCM

SMP amplia el seu servei de reconeixements mèdics assumint l’adquisició del CCCM

El centre sanitari Serveis Mèdics Penedès amplia, notablement, la seva presència a la comarca.

Presència en la realització de reconeixements mèdics per a l’obtenció i renovació de permisos de conduir després d’adquirir el Centre Comarcal de Certificats Mèdics de Vilafranca. Al mateix temps, té com a objectiu dur a terme accions que intervinguin, fermament, en la millora de la seguretat vial de la comarca.

Serveix Mèdics assumeix tota l’activitat generada pel Centre Comarcal a les seves  instal·lacions de Vilafranca de la Plaça de la Creu de Santa Digna, on, actualment, ja ofereixen el servei de reconeixements mèdics des de fa més de 20 anys.

Amb aquesta ampliació de servei, que s’ha iniciat aquest 2 de gener, SMP vol millorar l’accessibilitat i eficàcia en les revisions mèdiques per a l’obtenció de permisos de conduir, entre altres. De cara al pacient, s’introdueix la possibilitat que pugui venir a fer-se la revisió sense necessitat de cita prèvia o, en cas que es vulgui concertar hora amb antelació, ho podrà fer, també, a través de l’opció “cita online” de la web. A banda d’ampliar aquest servei, SMP també vol participar, activament, en la millora de la seguretat viària de la comarca aportant iniciatives basades en la informació i educació de la població, incloent-hi, per exemple, un estudi per a la detecció dels punts negres locals que serveixi com a prevenció per als conductors i per a reduir el balanç anual d’accidents de trànsit de la comarca.

Amb aquest propòsit de projecte d’educació viària, des de SMP s’iniciarà una ronda de contactes amb escoles, instituts i ajuntaments de la zona per donar-li la màxima difusió i treballar amb aquests centres. A la vegada, es dissenyarà un pla d’acció conjuntament amb altres agents implicats en la seguretat viària, com la policia local.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: