Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’instal·len sis desfibril·ladors nous a Olèrdola

S’instal·len sis desfibril·ladors nous a Olèrdola

Els nous aparells s’afegeixen als 2 desfibril·ladors que ja estaven operatius al municipi.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha completat la instal·lació de 6 nous desfibril·ladors durant els darrers dies. Seguint el criteri d’apropar serveis al conjunt del municipi, els aparells s’han repartit en equipaments dels tres pobles històrics d’Olèrdola i de les dues urbanitzacions.
A Moja s’ha instal·lat al Local Nou; a Sant Miquel d’Olèrdola, al local social Rossend Montané, que alhora és seu del consultori mèdic del poble; a Sant Pere Molanta es troben a l’escola Rossend Montané i al Centre Cívic Gatzara; mentre que a Daltmar s’ha ubicat a la zona esportiva i a Can Trabal , a la zona de petanca.
Aquests sis nous desfibril·ladors se sumen als dos que ja estaven en funcionament a Olèrdola: un al vehicle dels agents municipals, i l’altre al camp de futbol municipal Els Pins de Moja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: