Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha estrenat amb èxit la comèdia “Cunyades” a Sant Martí Sarrroca

S’ha estrenat amb èxit la comèdia “Cunyades” a Sant Martí Sarrroca

El local de la Societat El Centre de Sant Martí Sarroca es va omplir de gom a gom la tarda del dimecres de Sant Esteve, amb més de 350 persones, per presenciar l’estrena de l’obra de teatre.

Els organitzadors van demanar als actors d’endarrerir l’inici de l’obra fins que no hagués entrat la cua de persones que arribava al carrer.

L’obra, una comèdia en tres actes escrita pel martinenc Ramon Grau, va fer riure els presents durant les dues hores que va durar. Encara que es tractava d’una producció amateur, es van sentir comentaris que el text podria funcionar en circuits comercials.

Els quatre actors de l’obra eren del poble: l’Àngels Vallès, l’Àngels Ferré, el Jordi Sivill i el propi Ramon Grau, que, tot i ser aficionats, van defensar amb èxit un text llarg i una trama que cada vegada es complicava més. Els actors volen manifestar el seu agraïment a l’ajuda indispensable del Josep Maria Farré, en tasques de direcció i coordinació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: