Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Cugat Sesgarrigues afronta la reforma i millora dels equipaments municipals

Sant Cugat Sesgarrigues afronta la reforma i millora dels equipaments municipals

Les obres ja s’han adjudicat i es preveuen finalitzar abans del proper mandat. Gràcies en bona part al suport econòmic i tècnic de la Diputació s’impulsaran dues actuacions importants pel municipi.

D’una banda acabar la 2º fase de l’Hotel d’Entitats al Centre Cívic, i de l’altra l’ampliació de l’edifici d’espais complementaris de la piscina municipal.
Un cop finalitzada la primera Fase, l’Ajuntament continua amb el procés evolutiu de millora i implementació d’usos a l’edifici del Centre Cívic amb la finalització del Nou Hotel d’Entitats que substituirà l’actual emplaçament al Local «La Gruta». Aquesta obra dotarà l’espai existent amb una nova distribució de despatxos i sales complementàries donant-li un ús administratiu per a gaudi de les diferents entitats o associacions, adequant la planta segona sobre l’actual Auditori.
Respecte a les actuacions previstes a la piscina municipal, Sant Cugat donarà novament un nou salt de qualitat a la seva zona esportiva, solucionant les actuals deficiències de certs espais en el recinte de la piscina. Les obres consistiran en l’ampliació de l’edifici existent per destinar un espai per l’emmagatzematge de material de la piscina i el bar, la reubicació dels accessos a l’entrada de la piscina per ampliar la superfície de terrassa i millorar el control d’accés tot modernitzant el tancament exterior en façana.
Paral·lelament a aquestes dues actuacions, l’Ajuntament amb la col·laboració del Consell d’Infants està treballant per fer realitat el projecte d’un nou skate park que s’ubicarà també a la zona esportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: