Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat anuncia que tornarà a optar per encapçalar la llista de VeC

Ho ha avançat en el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana.

En el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana, amb la participació del regidor portaveu del grup municipal de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, ha explicat que la seva formació política es troba des de fa uns mesos en el procés d’elaboració del programa electoral per les eleccions municipals del proper mes de maig. També ha dit que en els darrers dies s’ha obert el període per recollir les propostes de persones per formar part de la llista i també per aquelles persones que vulguin encapçalar-la. En aquest sentit ha dit que ell hi està disposat i que es presentarà a la reelecció com a candidat.

Vilafranca en Comú va ser una nova formació que es va presentar per primer cop a les eleccions municipals a Vilafranca ara fa 4 anys. Els resultats els van donar dos regidors. Arnabat explica que aquests quatre anys han estat de molta feina i que té ganes de continuar-la amb l’objectiu de contribuir a canviar l’actual govern de Vilafranca.

A finals d’aquest mes de gener es clourà el procés intern de VeC per l’elaboració de la llista electoral i la tria del candidat. Un cop escollida se sotmetrà també a la valoració ciutadana.

En el transcurs de l’entrevista a Ramon Arnabat en el programa Contrapunt també s’ha fet un repàs polític a l’any 2018, destacant que des de fa uns mesos el regidor vilafranquí és un dels tres coordinadors nacionals que té Catalunya en Comú.

 

 

 

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: