Divendres, 19 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat anuncia que tornarà a optar per encapçalar la llista de VeC

Ho ha avançat en el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana.

En el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana, amb la participació del regidor portaveu del grup municipal de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, ha explicat que la seva formació política es troba des de fa uns mesos en el procés d’elaboració del programa electoral per les eleccions municipals del proper mes de maig. També ha dit que en els darrers dies s’ha obert el període per recollir les propostes de persones per formar part de la llista i també per aquelles persones que vulguin encapçalar-la. En aquest sentit ha dit que ell hi està disposat i que es presentarà a la reelecció com a candidat.

Vilafranca en Comú va ser una nova formació que es va presentar per primer cop a les eleccions municipals a Vilafranca ara fa 4 anys. Els resultats els van donar dos regidors. Arnabat explica que aquests quatre anys han estat de molta feina i que té ganes de continuar-la amb l’objectiu de contribuir a canviar l’actual govern de Vilafranca.

A finals d’aquest mes de gener es clourà el procés intern de VeC per l’elaboració de la llista electoral i la tria del candidat. Un cop escollida se sotmetrà també a la valoració ciutadana.

En el transcurs de l’entrevista a Ramon Arnabat en el programa Contrapunt també s’ha fet un repàs polític a l’any 2018, destacant que des de fa uns mesos el regidor vilafranquí és un dels tres coordinadors nacionals que té Catalunya en Comú.

 

 

 

 

Enquesta

Per part del CNI, els atemptats de Catalunya de 2017 van ser...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo

Penedès Televisió

20:30
Copa Penedès TV
Vilafranca vermell - Arboç
21:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
21:30
On tot comença
Programa casteller

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: