Divendres, 18 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ramon Arnabat anuncia que tornarà a optar per encapçalar la llista de VeC

Ho ha avançat en el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana.

En el transcurs de l’entrevista del programa Contrapunt d’aquesta setmana, amb la participació del regidor portaveu del grup municipal de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, ha explicat que la seva formació política es troba des de fa uns mesos en el procés d’elaboració del programa electoral per les eleccions municipals del proper mes de maig. També ha dit que en els darrers dies s’ha obert el període per recollir les propostes de persones per formar part de la llista i també per aquelles persones que vulguin encapçalar-la. En aquest sentit ha dit que ell hi està disposat i que es presentarà a la reelecció com a candidat.

Vilafranca en Comú va ser una nova formació que es va presentar per primer cop a les eleccions municipals a Vilafranca ara fa 4 anys. Els resultats els van donar dos regidors. Arnabat explica que aquests quatre anys han estat de molta feina i que té ganes de continuar-la amb l’objectiu de contribuir a canviar l’actual govern de Vilafranca.

A finals d’aquest mes de gener es clourà el procés intern de VeC per l’elaboració de la llista electoral i la tria del candidat. Un cop escollida se sotmetrà també a la valoració ciutadana.

En el transcurs de l’entrevista a Ramon Arnabat en el programa Contrapunt també s’ha fet un repàs polític a l’any 2018, destacant que des de fa uns mesos el regidor vilafranquí és un dels tres coordinadors nacionals que té Catalunya en Comú.

 

 

 

 

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
21:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Pica lletres
Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Milà i Fontanals B (Vilafranca)
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: