Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Masferrer va presentar el seu espectacle «Bona Gent» al Casal de Vilafranca

La cita era aquest dissabte al vespre al teatre del Casal Societat La Principal.

El conegut presentador del programa de TV3 El Foraster, Quim Masferrer, amb l’espectacle Bona Gent, té com objectiu fer un homenatge al públic. Es tracta d’un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit, molts protagonistes que escriuen l’argument d’aquesta experiència.

Quim Masferrer està dins la categoria d’autors contemporanis. De ben jove va començar a escriure els seus propis guions teatrals i va fundar la seva primera companyia. Va ser l’any 1998 quan va fundar Teatre de Guerrilla, de la qual n’és el director, l’autor dels espectacles i actor.

Ha rebut prestigiosos premis i reconeixements, dels quals en destaca el Premi de la Institució de les Lletres Catalanes l’any 2000 per la seva trajectòria com a autor teatral i el Premi ONDAS a Millor programa de TV no estatal pel programa El Foraster.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: