Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Projecte contra el malbaratament alimentari premiat d’alumnes de l’IES Vall del Mediona

Projecte contra el malbaratament alimentari premiat d’alumnes de l’IES Vall del Mediona

Alumnes de primer d’ESO de l’IES Vall del Mediona van idear unes estovalles il·lustrades per conscienciar les persones sobre la problemàtica del malbaratament alimentari.

L’Associació Espigoladors és una empresa social que treballa per reduir el malbaratament alimentari principalment recollint l’excedent de fruita i verdura dels pagesos i donant-ne el 90% a entitats socials. Amb l’altre 10% elaborem producte alimentari que comercialitzem sota la marca «im-perfect» per sensibilitzar als consumidors i alhora fer sostenible tot el projecte.
Aquesta associació té a més des d’un principi com a objectiu involucrar els joves en la lluita contra el malbaratament d’aliments, i d’aquí aquest premi que distingeix les millors propostes per conscienciar d’aquest problema.
El passat 27 de gener al matí es va celebrar al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat la Festa del Premi #elmenjarnoesllença, en la qual es van lliurar premis als projectes més destacats per lluitar contra el malbaratament alimentari.
Un equip d’alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Vall del Mediona, format pel Jan Rosés, la Irune Ruiz i la Jana Martínez, va aconseguir en la categoria juvenil, de joves entre 11 i 17 anys, el segon premi amb un projecte consistent en el disseny d’unes estovalles individuals, sota el títol “Estovalles il·lustrades”, per conscienciar les persones sobre aquest
problema.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: