Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès tanca el 2018 amb més de 2.200 socis, confirmant la seva tendència a l’alça

Divendres la seu social d’Òmnium Cultural a Vilafranca acollia l’assemblea territorial ordinària per tal de tancar el 2018 i començar a plantejar les accions de cara al 2019.

En el marc d’aquesta assemblea es va donar a conèixer la xifra de socis que té l’entitat a l’Alt Penedès i que se situa en les 2.213 persones, confirmant un creixement continuat aquests darrers anys. El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada es mostrava satisfet d’aquesta xifra.
En l’assembles es van repassat algunes de les accions destacades del 2018, com tot el relacionat amb el suport als presos i exiliats polítics; l’arribada de la flama del Canigó o la celebració de l’any Fabra.
En acabar l’assemblea es va presentar als socis de l’Alt Penedès la campanya «Judici a la democràcia» que s’ha engegat a nivell nacional i es va explicar que Òmnium s’ha sumat també a l’aturada general que ha convocat la Intersindical-CSC per la primera setmana de febrer en defensa dels drets civils i polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: