Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obrim el Molí d’en Rovira demana una reflexió en profunditat dels canvis urbanístics al barri

La Plataforma de veïns i veïnes Obrim el Molí d’en Rovira, que es va presentar públicament dissabte passat, promou una recollida de signatures per presentar junt amb les al.legacions al projecte.

El projecte de modificació urbanística ha estat a exposició pública dos mesos, una exposició que finalitza la setmana vinent. L’objectiu de la Plataforma és aturar-lo perquè consideren que no s’ha plantejat amb prou informació i perquè entenen que no afectarà només al barri sinó al conjunt de Vilafranca.

També reclamen un pla d’habitatge previ a la planificació dels 908 habitatges nous que pot suposar el projecte que proposa el govern municipal. I una altra de les qüestions que consideren que cal replantejar és la mobilitat i com pot afectar concentrar tota la zona verda en un sol parc de 4.000m2 amb un aparcament soterrat.

d’altra banda també insisteixen que un dels problemes endèmics del barri és la connexió amb la resta de la vila i que s’ha de fer una reflexió al voltant d’aquest fet.

La plataforma de veïns considera que no hi ha hagut prou informació i que el tríptic informatiu que va publicar l’ajuntament no era suficient.

Han obert la recollida de signatures a tots els veïns de Vilafranca, perquè consideren que la reforma urbanística tindrà conseqüències a tota la ciutat. També anuncien que desprès de la presentació d’al·legacions continuaran actius per plantejar les millores urbanístiques que necessita el barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: