Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 17.000 alumnes de l’Alt Penedès participen al programa Anem al Teatre

Durant el curs 2017-2018, un total de 17.746 alumnes de l’Alt Penedès van participar en aquest programa.

Després de les festes de Nadal es reprenen les funcion fins al mes de maig. El programa Anem al Teatre ofereix 463 funcions de teatre, música, dansa i circ a més de 96.000 alumnes d’educació infantil, primària i secundària de la demarcació de Barcelona.

La iniciativa vol contribuir a educar la sensibilitat artística dels infants i joves i reforçar les polítiques educatives i culturals dels ajuntaments. El programa Anem al Teatre està implantat a diferents comarques de la demarcació, entre les quals l’Alt Penedès.

Anem al Teatre és un programa de la Diputació de Barcelona fruit de la col·laboració entre les Gerències de Cultura i Educació i que compta amb la plena col·laboració dels ajuntaments participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: