Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

La penedesenca Maria Sardà Raventós ha estat nomenada avui nova directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat.

És infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.

En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.

Tasca que ha mantingut fins ahir.

En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.

En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.

Va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, i recentment ha estat vinculada a la seva vocalia de Geriatria.

 

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: