Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

La penedesenca Maria Sardà Raventós ha estat nomenada avui nova directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat.

És infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.

En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.

Tasca que ha mantingut fins ahir.

En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.

En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.

Va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, i recentment ha estat vinculada a la seva vocalia de Geriatria.

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: