Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

Maria Sardà, directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària de Salut

La penedesenca Maria Sardà Raventós ha estat nomenada avui nova directora general d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat.

És infermera, especialista en infermeria geriàtrica. Diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria Osona, també té un màster en Envelliment Actiu i Satisfactori per la Universitat de Vic.

En l’àmbit professional, ha treballat des de 1986 a la Clínica del Carme de Vilafranca, convertida al 2002 en Consorci Sociosanitari de Vilafranca, primer com a auxiliar d’infermeria i a partir de 1994 com a Infermera.

Tasca que ha mantingut fins ahir.

En l’àmbit de la recerca, al 2015 va obtenir el Premi a la Recerca Científica Mèdica a la Comarca de l’Alt Penedès, atorgat per la filial penedesenca del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. El novembre passat va ser finalista al II Congreso Internacional y IV Nacional de Enfermería y Salud.

En l’àmbit de la formació, ha col·laborat amb la Facultat de Ciències de la Salut de Blanquerna-Universitat Ramon Llull i amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili com a tutora d’alumnes en pràctiques.

Va formar part de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, i recentment ha estat vinculada a la seva vocalia de Geriatria.

 

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Les golfes de Can Rovell
Capítol 4 / Capítol 5

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: