Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle “Sons del Castell de Penyafort” arriba a Vilafranca aquest mes de gener

En el marc de les Festes de Sant Raimon d’enguany, la cita serà el proper divendres 25 de gener a les 8 del vespre a la Capella de Sant Joan. Es tracta d’un viatge en el temps a través de la música i la paraula.

En aquesta ocasió, estarà format per set músics, projeccions audiovisuals i dos rapsodes; i explica els mil anys d’història del Castell de Penyafort a través de la música i la poesia. L’espectacle va néixer arran de la idea de Joan Torrents, que va demanar a l’August Garcia que l’ajudés a donar-li forma.

El fil conductor que suposa per l’espectacle la història del castell, s’acompanya de la música a pràcticament tots els moments. L’espectacle aspira a ser també un reflex de la història de Catalunya i, en certa manera, un viatge per la història de les seves músiques, des de les cançons medievals, fins les orquestrines que, entrat el segle XX, van animar els balls. També és molt variat pel que fa a la poesia.

L’espectacle es va estrenar el juny passat dins de les activitats del Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos, al mateix Castell de Penyafort. En aquesta ocasió l’acte ha estat organitzat pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Agrupació de Raimons.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: