Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espectacle “Sons del Castell de Penyafort” arriba a Vilafranca aquest mes de gener

En el marc de les Festes de Sant Raimon d’enguany, la cita serà el proper divendres 25 de gener a les 8 del vespre a la Capella de Sant Joan. Es tracta d’un viatge en el temps a través de la música i la paraula.

En aquesta ocasió, estarà format per set músics, projeccions audiovisuals i dos rapsodes; i explica els mil anys d’història del Castell de Penyafort a través de la música i la poesia. L’espectacle va néixer arran de la idea de Joan Torrents, que va demanar a l’August Garcia que l’ajudés a donar-li forma.

El fil conductor que suposa per l’espectacle la història del castell, s’acompanya de la música a pràcticament tots els moments. L’espectacle aspira a ser també un reflex de la història de Catalunya i, en certa manera, un viatge per la història de les seves músiques, des de les cançons medievals, fins les orquestrines que, entrat el segle XX, van animar els balls. També és molt variat pel que fa a la poesia.

L’espectacle es va estrenar el juny passat dins de les activitats del Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos, al mateix Castell de Penyafort. En aquesta ocasió l’acte ha estat organitzat pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Agrupació de Raimons.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:30
De festa
Festa de la Cervesa Artesana - Mediona
10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: