Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’espectacle “Sons del Castell de Penyafort” arriba a Vilafranca aquest mes de gener

En el marc de les Festes de Sant Raimon d’enguany, la cita serà el proper divendres 25 de gener a les 8 del vespre a la Capella de Sant Joan. Es tracta d’un viatge en el temps a través de la música i la paraula.

En aquesta ocasió, estarà format per set músics, projeccions audiovisuals i dos rapsodes; i explica els mil anys d’història del Castell de Penyafort a través de la música i la poesia. L’espectacle va néixer arran de la idea de Joan Torrents, que va demanar a l’August Garcia que l’ajudés a donar-li forma.

El fil conductor que suposa per l’espectacle la història del castell, s’acompanya de la música a pràcticament tots els moments. L’espectacle aspira a ser també un reflex de la història de Catalunya i, en certa manera, un viatge per la història de les seves músiques, des de les cançons medievals, fins les orquestrines que, entrat el segle XX, van animar els balls. També és molt variat pel que fa a la poesia.

L’espectacle es va estrenar el juny passat dins de les activitats del Remeiart de Santa Margarida i Els Monjos, al mateix Castell de Penyafort. En aquesta ocasió l’acte ha estat organitzat pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Agrupació de Raimons.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: