Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Vedruna Sant Elies han celebrat de manera festiva el Dia de la No Violència i la Pau

La celebració ha tingut lloc aquest dimecres.

A primera hora del matí tot l’alumnat del centre, portant una clau a les seves mans, es va situar al pati per escoltar un manifest a favor de la pau i la no violència. Seguidament van ballar una coreografia conjunta a ritme de la música de la cançó “Obriu les portes” del grup Txarango.

Prèviament, a les classes cada alumne s’havia decorat la seva pròpia clau tot escrivint-hi un bon desig de pau i solidaritat. Aquest objecte, protagonista també de la coreografia, simbòlicament servia per obrir les portes de la pau a cada poble i ciutat, tal i com expressa la cançó de Txarango.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: