Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les instal·lacions aquàtiques a Sant Sadurní reobren després de les millores que s’hi han fet

Les instal·lacions aquàtiques a Sant Sadurní reobren després de les millores que s’hi han fet

Aquesta setmana s’han reobert les instal·lacions aquàtiques de la zona esportiva de Sant Sadurní després de l’actuació de millora que s’ha dut a terme a l’equipament coincidint amb les festes de Nadal

Els usuaris que reprenguin l’activitat aquests dies ja podran adonar-se d’alguns canvis molt evidents als vestidors i a la zona de taquilles, on s’ha repintat i renovat el mobiliari. També aquestes setmanes s’ha aprofitat per substituir altres equips i materials necessaris per al correcte funcionament de la instal·lació, com l’aparell deshumidificador o el cablejat de la passarel·la de ventilació. Així mateix s’han substituït els vidres de tancament de la piscina i s’ha actualitzat la il·luminació del pavelló. I en els propers dies s’enllestiran alguns petits detalls decoratius que resten encara per finalitzar als vestidors. També s’està allargant la reparació de les filtracions al vas petit interior, una obra més complexa del previst i que s’espera pugui iniciar-se en les properes setmanes.
L’Ajuntament de Sant Sadurní demana disculpes i comprensió als usuaris pel tancament de l’espai aquàtic durant aquests dies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: