Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Les instal·lacions aquàtiques a Sant Sadurní reobren després de les millores que s’hi han fet

Les instal·lacions aquàtiques a Sant Sadurní reobren després de les millores que s’hi han fet

Aquesta setmana s’han reobert les instal·lacions aquàtiques de la zona esportiva de Sant Sadurní després de l’actuació de millora que s’ha dut a terme a l’equipament coincidint amb les festes de Nadal

Els usuaris que reprenguin l’activitat aquests dies ja podran adonar-se d’alguns canvis molt evidents als vestidors i a la zona de taquilles, on s’ha repintat i renovat el mobiliari. També aquestes setmanes s’ha aprofitat per substituir altres equips i materials necessaris per al correcte funcionament de la instal·lació, com l’aparell deshumidificador o el cablejat de la passarel·la de ventilació. Així mateix s’han substituït els vidres de tancament de la piscina i s’ha actualitzat la il·luminació del pavelló. I en els propers dies s’enllestiran alguns petits detalls decoratius que resten encara per finalitzar als vestidors. També s’està allargant la reparació de les filtracions al vas petit interior, una obra més complexa del previst i que s’espera pugui iniciar-se en les properes setmanes.
L’Ajuntament de Sant Sadurní demana disculpes i comprensió als usuaris pel tancament de l’espai aquàtic durant aquests dies.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: