Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Festes de Sant Raimon arriben amb més actes i més lúdics que l’any passat

Entre el 18 i el 27 de gener tornen a Vilafranca les festes d’hivern o de Sant Raimon, organitzades per segon any consecutiu per l’Agrupació de Raimons en conveni amb l’Ajuntament.

En la presentació de les festes, el regidor de Cultura de l’Ajuntament apuntava que es vol reforçar la figura de Sant Raimon de Penyafort. Raimon Gusi recordava que es compatró de Vilafranca, però que donada la seva significació es voldria treballar per tal que fos patró del Penedès.
Des de l’Agrupació de Raimons, en Raimon Bové comentava que han preparat un total de 27 actes al llarg de les dues setmanes de festes que s’inicien el 18 de gener. La voluntat, després de l’experiència de l’any passat que valoraven positivament, ha estat fer més actes i més lúdics. Una de les novetats d’aquest 2019, obligada per les circumstàncies, és que alguns dels actes que habitualment es feien a Cal Bolet canvien d’ubicació. El motiu és que al teatre per aforament i motius de seguretat hi ha algunes activitats que no s’hi poden fer. Sí s’hi farà un concert d’havaneres el diumenge dia 20; o teatre el diumenge 27. Però no el sopar de l’euro del dia 18 que es trasllada a la la sala 1876 Vilafranca.
Entre els diferents actes previstos hi ha la novetat d’un concert sorpresa el dissabte dia 26. Com explica Raimon Bové, per saber-ne més cal seguir-los a través d’Instagram al seu compte @agrupacioderaimons.
Finalment, l’alcalde Pere Regull destacava la gran varietat d’actes que s’han previst, i el fet que hi hagi propostes per a públic molt divers.
Des de l’Agrupació de Raimons aquest any han volgut fer també una aposta per potenciar les coques de Sant Raimon, un postre que en aquests moments només fan dues pastisseries a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: