Dissabte, 23 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les carrosses dels Reis de la cavalcada de Vilafranca enguany faran referència a 3 continents

Tot ja està a punt per la celebració de la nit més màgica de l’any.

Aquest dissabte els municipis d’arreu del país rebran als Reis Mags d’Orient amb una cavalcada perquè puguin saludar pels carrers a tots els nens i nenes. Pel que fa a Vilafranca l’horari i el recorregut serà el mateix dels darrers anys, però el que sí que canvia cada any són les carrosses reials.

El seguici que els acompanya ja està a punt per la seva rebuda. Hi haurà patges abanderats, patges amb fanals i les ofrenes, acompanyats per grups instrumentals. Al voltat de 90 persones es mobilitzen en la cavalcada de Vilafranca. El recorregut, iniciant-se a les sis de la tarda des de l’Auditori, serà el mateix dels darrers anys.

Aquest any ha estat notícia a diferents municipis catalans la campanya casa nostra, promovent que el rei Baltasar no estigui maquillat. A Vilafranca ja fa molts anys que el rei és l’original.

Com en els darrers anys els caramels de la cavalcada es distribueixen en un vehicle que va al final del seguici, i són caramels sense gluten, com també ho han estat els caramels que el Patge Raimon ha repartit en les recollides de cartes als barris i a la visita de la Fàbrica de Joguines.

Així doncs recordem que la Cavalcada de Vilafranca començarà a les sis de la tarda amb sortida des de l’Auditori Municipal i un recorregut que passarà per l’av. Catalunya, els carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran i  Noi Moliner, i tot seguit per l’ av. Tarragona, la rbla. Nostra Senyora, el carrer de Sant Joan, per arribar a la plça de la Vila, on els reis seran rebuts per l’alcalde. Un cop disposin de la clau de Vilafranca la cavalcada continuarà pels carrers de la Cort, General Prim, i Hermenegild Clascar fins a la plaça de l’ Era Enrajolada.

 

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

08:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Santfeliuenc
09:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
09:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: