Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les carrosses dels Reis de la cavalcada de Vilafranca enguany faran referència a 3 continents

Tot ja està a punt per la celebració de la nit més màgica de l’any.

Aquest dissabte els municipis d’arreu del país rebran als Reis Mags d’Orient amb una cavalcada perquè puguin saludar pels carrers a tots els nens i nenes. Pel que fa a Vilafranca l’horari i el recorregut serà el mateix dels darrers anys, però el que sí que canvia cada any són les carrosses reials.

El seguici que els acompanya ja està a punt per la seva rebuda. Hi haurà patges abanderats, patges amb fanals i les ofrenes, acompanyats per grups instrumentals. Al voltat de 90 persones es mobilitzen en la cavalcada de Vilafranca. El recorregut, iniciant-se a les sis de la tarda des de l’Auditori, serà el mateix dels darrers anys.

Aquest any ha estat notícia a diferents municipis catalans la campanya casa nostra, promovent que el rei Baltasar no estigui maquillat. A Vilafranca ja fa molts anys que el rei és l’original.

Com en els darrers anys els caramels de la cavalcada es distribueixen en un vehicle que va al final del seguici, i són caramels sense gluten, com també ho han estat els caramels que el Patge Raimon ha repartit en les recollides de cartes als barris i a la visita de la Fàbrica de Joguines.

Així doncs recordem que la Cavalcada de Vilafranca començarà a les sis de la tarda amb sortida des de l’Auditori Municipal i un recorregut que passarà per l’av. Catalunya, els carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran i  Noi Moliner, i tot seguit per l’ av. Tarragona, la rbla. Nostra Senyora, el carrer de Sant Joan, per arribar a la plça de la Vila, on els reis seran rebuts per l’alcalde. Un cop disposin de la clau de Vilafranca la cavalcada continuarà pels carrers de la Cort, General Prim, i Hermenegild Clascar fins a la plaça de l’ Era Enrajolada.

 

 

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
23:00
Música essencial
Schönberg - Nit transfigurada

Penedès Televisió

21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
22:30
Poemes pel Penedès
Sílvia Amigó, Santi Borrell i Fonxo Blanc / Pere Ventura, Pere Martí i Joan Serra

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: