Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’alumnat del PTT de Vendes,  oficina i atenció al públic col·labora amb la Creu Roja

L’alumnat del PTT de Vendes, oficina i atenció al públic col·labora amb la Creu Roja

L’alumnat d’auxiliar de vendes del Programa de Formació i Inserció Pla de Transició al Treball de Vilafranca ha col·laborat amb Creu Roja a la campanya de joguines Apropa’ns a la il.lusió.

La campanya de joguines Apropa’ns a la il·lusió té per objectiu aconseguir que cap infant es quedi sense rebre joguines per Nadal. I, un any més,  els nois i noies del PTT de Vilafranca,  acompanyats del professor tècnic i de la seva tutora, van estat donant un cop de mà a les voluntàries de Creu Roja Vilafranca en les tasques de preparació i embolcallat de les joguines i distribució dels vals a les botigues.

Aquesta col·laboració ha estat molt enriquidora i molt ben valorada per l’alumnat, ja que  els ha permès posar en pràctica els coneixements apresos al mòdul de tècniques bàsiques de comercialització; sense comptar la satisfacció que els ha aportat el fet d’haver pogut mostrar la seva solidaritat.

Com a novetat d’enguany, l’alumnat ha descobert que Creu Roja Vilafranca ha creat uns vals per import d’un euro pensant en facilitar que tothom qui ho desitgi pugui contribuir a finançar la campanya. Aquests es poden adquirir al llarg de totes les vacances de Nadal als establiments comercials adherits a la campanya.

Des del PTT agraeixen a la Mònica Sanahuja, tècnica de Creu Roja a l’Alt Penedès, que hagi facilitat aquesta col·laboració tan profitosa per als joves.

El Programa Pla de Transició al Treball forma a trenta joves en les especialitats d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, i es duu a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: