Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Vinoteca Torres entre els millors restaurants de Barcelona segons El Tenedor

La Vinoteca Torres entre els millors restaurants de Barcelona segons El Tenedor

La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking dels ‘100 Millors restaurants d’Espanya 2018’ que ha publicat recentment la plataforma de reserves online El Tenedor.

El restaurant de la Familia Torres, ubicat al cèntric Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana que figuren en aquest prestigiós llistat anual, basat en la gastronomia, decoració i qualitat del servei i elaborat a partir de l’anàlisi de milions de comentaris que apareixen en les millor guies de restaurants.

La proposta de La Vinoteca Torres gira al voltant del vi, amb més d’un centenar de referències, la majoria disponibles a copes, i una cuina mediterrània amb influències internacionals basada en productes frescos de temporada i una acurada elaboració en harmonia amb el vi. S’hi poden tastar suggeriments culinaris setmanals com la vieira rostida amb tòfona negra, carxofes i celerí o plats de temporada com l’amanida de llenties Beluga amb carpaccio de bacallà.

Però allò que converteix aquest espai enogastronòmic en un lloc singular són les experiències víniques que els sommeliers ofereixen als comensals i sessions de jazz i vi com les que s’imparteixen els dimecres a la tarda sota el nom ‘Nights of Wine and Roses’.

 

 

 

 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt

Penedès Televisió

18:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
18:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: