Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Vinoteca Torres entre els millors restaurants de Barcelona segons El Tenedor

La Vinoteca Torres entre els millors restaurants de Barcelona segons El Tenedor

La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking dels ‘100 Millors restaurants d’Espanya 2018’ que ha publicat recentment la plataforma de reserves online El Tenedor.

El restaurant de la Familia Torres, ubicat al cèntric Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana que figuren en aquest prestigiós llistat anual, basat en la gastronomia, decoració i qualitat del servei i elaborat a partir de l’anàlisi de milions de comentaris que apareixen en les millor guies de restaurants.

La proposta de La Vinoteca Torres gira al voltant del vi, amb més d’un centenar de referències, la majoria disponibles a copes, i una cuina mediterrània amb influències internacionals basada en productes frescos de temporada i una acurada elaboració en harmonia amb el vi. S’hi poden tastar suggeriments culinaris setmanals com la vieira rostida amb tòfona negra, carxofes i celerí o plats de temporada com l’amanida de llenties Beluga amb carpaccio de bacallà.

Però allò que converteix aquest espai enogastronòmic en un lloc singular són les experiències víniques que els sommeliers ofereixen als comensals i sessions de jazz i vi com les que s’imparteixen els dimecres a la tarda sota el nom ‘Nights of Wine and Roses’.

 

 

 

 

 

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

22:45
40 hectàrees
Converses
23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, dissabte
23:30
El reportatge
Recorregut per la Vilafranca del 14 d'abril

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: