Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Roda de Teatre de la Gatap presenta quatre propostes per aquest cap de setmana

La Roda de Teatre de la Gatap presenta quatre propostes per aquest cap de setmana

Els grups de Sant Quintí, Sant Joan de Mediona, Puigdàlber i Les Gunyoles son els encarregats de presentar aquest cap de setmana les seves propostes teatrals en diferents municipis de la comarca.

Entre dissabte i diumenge en el marc de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès es presenten quatre propostes en quatre municipis diferents. La primera cita és el dissabte dia 19, al Local d’Olesa de Bonesvalls a partir de les 7 de la tarda amb «Indifelitat» que porta el grup de teatre «El Fanal» de Sant Quintí.
Per diumenge son les altres tres. El grup de Teatre “L’Escorça” de Sant Joan de Mediona actua a Torrelles de Foix, al local Casal Torrellenc a 2/4 de 7 de la tarda amb l’obra de Teatre “Quan a l’escola ens donaven llet en pols”.
El grup de Teatre “A Pèl” de Puigdàlber actua diumenge a Moja, al Local Nou també a 2/4 de 7 de la tarda amb l’obre de Teatre “Tetràpodes”.
I finalment el grup de Teatre “La Torre” de Les Gunyoles serà diumenge al Pla del Penedès, a la Sala Polivalent – Poliesportiu a 2/4 de 7 de la tarda amb l’obra de Teatre “Consell familiar”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: