Dimarts, 23 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Mini 10 K una cursa solidària oberta a tota la família

La Mini 10 K una cursa solidària oberta a tota la família

Es poden fer les darreres inscripcions aquest dissabte al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca i el mateix diumenge a l’estand de la Rambla de Sant Francesc

Dins la programació de la 10 K, també s’inclou la Mini 10 K, una cursa 100% solidària oberta a totes les edats. És una excel·lent oportunitat de córrer 1.300 metres en companyia dels més petits per als trams més emblemàtics i cèntrics de la 10 K, abans de la cursa gran i col·laborant amb una bona causa.
Aquesta serà la tercera edició, la primera, l’any 2017 el benefici va anar per l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la recerca sobre l’obesitat infantil i l’any passat a benefici de l’Associació Loverare, el projecte impulsat per una família vilafranquina per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries.
Aquest 2019, la cursa donarà la recaptació a benefici de l’Infadimed, un programa dut a terme per infermeres d’atenció primària que promou la dieta mediterrània entre els alumnes d’educació infantil i primària amb l’objectiu de donar eines als nens perquè puguin decidir què és més beneficiós per a la seva salut.
Les inscripcions tenen un preu de 2€ i l’import recaptat es destinarà íntegrament a Infadimed, la inscripció inclou una samarreta tècnica de regal.
Aquesta cursa solidària i familiar sortirà des de la Rambla de Nostra Senyora a les 10 del matí.
Es poden fer les darreres inscripcions aquest dissabte al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca (de 10 a 14 i de 17 a 21) i el mateix diumenge a l’estand de la Rambla de Sant Francesc, al costat de la sortida de la cursa.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
02:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: