Dimecres, 16 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mini 10 K una cursa solidària oberta a tota la família

La Mini 10 K una cursa solidària oberta a tota la família

Es poden fer les darreres inscripcions aquest dissabte al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca i el mateix diumenge a l’estand de la Rambla de Sant Francesc

Dins la programació de la 10 K, també s’inclou la Mini 10 K, una cursa 100% solidària oberta a totes les edats. És una excel·lent oportunitat de córrer 1.300 metres en companyia dels més petits per als trams més emblemàtics i cèntrics de la 10 K, abans de la cursa gran i col·laborant amb una bona causa.
Aquesta serà la tercera edició, la primera, l’any 2017 el benefici va anar per l’Obra Social de Sant Joan de Déu per la recerca sobre l’obesitat infantil i l’any passat a benefici de l’Associació Loverare, el projecte impulsat per una família vilafranquina per la recerca i el tractament de les malalties minoritàries.
Aquest 2019, la cursa donarà la recaptació a benefici de l’Infadimed, un programa dut a terme per infermeres d’atenció primària que promou la dieta mediterrània entre els alumnes d’educació infantil i primària amb l’objectiu de donar eines als nens perquè puguin decidir què és més beneficiós per a la seva salut.
Les inscripcions tenen un preu de 2€ i l’import recaptat es destinarà íntegrament a Infadimed, la inscripció inclou una samarreta tècnica de regal.
Aquesta cursa solidària i familiar sortirà des de la Rambla de Nostra Senyora a les 10 del matí.
Es poden fer les darreres inscripcions aquest dissabte al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca (de 10 a 14 i de 17 a 21) i el mateix diumenge a l’estand de la Rambla de Sant Francesc, al costat de la sortida de la cursa.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: