Dilluns, 21 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca celebra divendres la seva assemblea general ordinària

L’assemblea servirà per fer balanç de la temporada 2018 i escollir la nova junta directiva per aquesta nova temporada.

Aquest divendres 11 de gener, a la sala d’actes de l’Escorxador es durà a terme l’assemblea, a partir d’1/4 de 9 del vespre. En aquesta assemblea anual ordinària de la colla castellera vilafranquina es tractaran entre altres el balanç social i tècnic de la temporada 2018, l’estat de comptes, la presentació de candidatura a Junta Directiva 2019-20 i elecció de Junta.
D’altra banda des de la colla Jove es recorda que va participar amb el número 44297 al sorteig de la loteria nacional del 22 de desembre passat, que va resultar premiat amb la devolució de l’import jugat. Qui en tingui alguna butlleta, pot recuperar els diners jugats cada divendres a l’Escorxador, de 7 a 8 del vespre, així com durant les hores d’assaig dels divendres, al mateix lloc, de 8 a 10 de la nit.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Medicina rural / L'embaràs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: