Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 36a edició de la campanya de l’ampolla tindrà lloc aquest dissabte

Aquest proper dissabte se celebra la trenta-sisena edició de la Campanya de l’Ampolla a Vilafranca i altres pobles de l’arxiprestat.

Aquest any els beneficis de la Campanya de l’Ampolla aniran destinats a la Fundació l’Espiga, dedicada al suport de persones amb discapacitat. La destinació concreta serà la compra d’una grua de bipedestació per a la Residència del carrer Graupera, que donarà servei a 20 persones. Aquest aparell permet elevar i moure les persones per facilitar la seva mobilitat i trasllat, millorant així la seva qualitat de vida.

El rector de la basílica de Santa Maria, Mossèn Xavier Aymerich, explicava aquest dilluns després de la missa per Sant Raimon de Penyafort que la campanya de l’ampolla tanca les festes de Nadal amb una acció solidària plenament consolidada.

A Vilafranca, la campanya començarà a les tres de la tarda, quan els grups de joves de la parròquia i altres entitats faran la recollida pels carrers de la vila. Es demana a tothom que les deixi als portals de les cases, si pot ser sense etiqueta.

Als altres pobles la recollida es farà durant el mateix dia segons les indicacions del grup responsable de la parròquia de cada lloc.

Les persones que tinguin una quantitat important d’ampolles, més de 250, les poden portar a la FECA o bé avisar l’organització a través dels telèfons 636 146 203 o 658 614 130.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: