Dijous, 17 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó l’atracador a punta de navalla de 3 benzineres i un forn de pa de Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir un home de nacionalitat espanyola, de 47 anys i veí de Creixell.

El van detenir com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un robatori amb violència i intimidació a un forn de pa de Vilafranca.

La investigació es va iniciar l’11 de novembre quan van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una benzinera de la vila.

L’autor del robatori, que portava una jaqueta fosca amb caputxa, havia utilitzat un ganivet de cuina per intimidar a la treballadora de l’establiment i aconseguir els diners de la caixa enregistradora.

El 20 de novembre el mateix home va cometre un segon robatori amb violència i intimidació, amb un ganivet de cuina, en una altre benzinera vilafranquina. El treballador va impedir que aconseguís el seu propòsit i va fugir del lloc corrent sense endur-se res.

L’11 de gener, el mateix autor va cometre un tercer robatori amb violència i intimidació, amb el mateix modus operandi, en una altra benzinera de la vila. L’atracador va aconseguir endur-se els diners de la caixa enregistradora i va marxar corrents de l’establiment.

Només quatre dies més tard, el 16 de gener, l’autor dels robatoris va cometre, a cara descoberta, un quart robatori amb violència i intimidació en aquesta ocasió en un forn de pa del municipi. L’home va amenaçar la treballadora, quan estava apunt de tancar la botiga, amb un ganivet i va aconseguir endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Gràcies a les tasques d’investigació, i a les imatges enregistrades pel sistema de vídeo vigilància dels establiments, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels quatre robatoris i finalment, el 17 de gener, el van detenir a Vilafranca.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: