Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Ingressa a presó l’atracador a punta de navalla de 3 benzineres i un forn de pa de Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir un home de nacionalitat espanyola, de 47 anys i veí de Creixell.

El van detenir com a presumpte autor de tres robatoris amb violència i intimidació a benzineres i un robatori amb violència i intimidació a un forn de pa de Vilafranca.

La investigació es va iniciar l’11 de novembre quan van tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació en una benzinera de la vila.

L’autor del robatori, que portava una jaqueta fosca amb caputxa, havia utilitzat un ganivet de cuina per intimidar a la treballadora de l’establiment i aconseguir els diners de la caixa enregistradora.

El 20 de novembre el mateix home va cometre un segon robatori amb violència i intimidació, amb un ganivet de cuina, en una altre benzinera vilafranquina. El treballador va impedir que aconseguís el seu propòsit i va fugir del lloc corrent sense endur-se res.

L’11 de gener, el mateix autor va cometre un tercer robatori amb violència i intimidació, amb el mateix modus operandi, en una altra benzinera de la vila. L’atracador va aconseguir endur-se els diners de la caixa enregistradora i va marxar corrents de l’establiment.

Només quatre dies més tard, el 16 de gener, l’autor dels robatoris va cometre, a cara descoberta, un quart robatori amb violència i intimidació en aquesta ocasió en un forn de pa del municipi. L’home va amenaçar la treballadora, quan estava apunt de tancar la botiga, amb un ganivet i va aconseguir endur-se els diners de la caixa enregistradora.

Gràcies a les tasques d’investigació, i a les imatges enregistrades pel sistema de vídeo vigilància dels establiments, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels quatre robatoris i finalment, el 17 de gener, el van detenir a Vilafranca.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: