Diumenge, 27 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exhaurides les entrades pel concert de “In Crescendo” d’aquest diumenge al Festival MUSiCVEU

El concert es fa diumenge al Fòrum Berger Balaguer i part de la recaptació es destina enguany a Càritas Interparroquial de Vilafranca.

El grup vocal convidat al Festival MusicVeu, “In Crescendo”, ha generat molta expectació i ha exhaurit totes les entrades del concert d’aquest diumenge 20 de gener a les 7 de la tarda al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El grup de 12 veus, guanyador del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3, amb gran formació de cant coral, conegut pels seus particulars arranjaments i pels seus experiments vocals, visitarà aquest diumenge Vilafranca per oferir un repertori de cançons modernes amb una original i enèrgica posada en escena. Es tracta de cançons que més han marcat al grup, algunes 100% a capella i altres acompanyades d’instruments, alhora que interpretaran temes del seu darrer disc “Inesperat”. Tot un espectacle pels sentits.

Seguint amb la programació del MUSiCVEU, el proper concert tindrà lloc el 10 de març amb el gran espectacle TENORS – Òpera professional en clau d’humor. Un espectacle que està omplint teatres i auditoris i que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb unes veus increïbles. Les entrades per aquest concert es poden obtenir a l’enllaç topticket i a taquilla. Per a més informació podeu consultar www.musicveu.cat

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: