Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenta el projecte de Primàries per Vilafranca

Es presenta el projecte de Primàries per Vilafranca

Amb l’assistència de prop d’una cinquantena de persones, dijous passat a l’Escorxador es va presentar a Vilafranca el projecte.

Dani Planàs, de Primàries Catalunya, va fer la introducció de la iniciativa que compta amb el suport de Demòcrates de Catalunya, Reagrupament, i d’un grup de persones individuals. Amb la intenció d’impulsar el procés de primàries a Vilafranca per bastir una candidatura independentista,  transversal i fidel al mandat de l’1 d’octubre  per les properes eleccions municipals.

Planàs, Coque Tuyà i Íngrid Vilanova van incidir en la necessitat de les primàries com a eina de participació, tornant a la ciutadania la capacitat de decisió, i com a la millor manera per triar els candidats que han de representar-nos en les institucions. Van indicar que necessitem uns ajuntaments amb alcaldes que no tant sols es sentin independentistes sinó que exerceixin d’independentistes.

Properament es presentarà públicament el Comitè Local Organitzador de Primàries Vilafranca.

Les persones que vulguin participar en el projecte de Primàries Vilafranca caldrà que es registrin telemàticament com a votants des d’aquest web www.primariescatalunya.cat, o adreçar-se al correu electrònic .

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: