Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots tanquen la temporada 2018, a l’espera de renovar junta i tècnica aquest 2019

Cada dos anys renoven junta i tècnica, i en les properes setmanes es donaran a conèixer els nous equips que conduiran els de Cal Noi-Noi aquestes properes temporades.

Divendres al vespre la colla dels Xicots de Vilafranca celebrava la seva assemblea ordinària de tancament de temporada, i que servia per passar també balanç al 2018. Com explicava Quico Murillo, que ha estat el cap de colla aquest darrer any, la junta dels Xicots s’ha de renovar cada dos anys i això és el que d’alguna manera s’iniciava divendres en que la junta actual passava balanç i anunciava el relleu.
En global Quico Murillo feia un bon balanç d’aquests dos darrers anys, i pel que fa al darrer en que ell ha estat el responsable tècnic reconeixia que no havien pogut repetir els castells de 8 i mig, però es mostrava satisfet de la feina feta i amb ganes d’encara la temporada 2019 amb noves il·lusions.
Divendres com dèiem es va fer aquest tancament de la temporada 2018, i en les properes setmanes els Xicots hauran de triar el nou equip que dirigirà tant des del vessant social com tècnic la colla en els propers dos anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: