Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Tres Tombs celebren 30 anys de la recuperació a Vilafranca mantenint la participació

Aquest dijous és Sant Antoni Abat, i el diumenge següent com porten fent els darrers 30 anys, l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès organitza la festa dels Tres Tombs a Vilafranca.

Una festa que manté el seu format habitual, amb l’inici a partir de les 10 del matí amb la concentració de cavalls i carruatges a la zona esportiva i l’esmorzar del carreter. A 3/4 d’1 del migdia se sortirà per l’Avinguda de Catalunya cap al carrer de Sant Pere per arribar al punt de la 1 davant l’església de Sant Francesc, on es fa la benedicció dels animals. La comitiva seguirà després amb el recorregut dels darrers anys passant per la Rambla de Sant Francesc i enfilant cap a la Girada per iniciar els tres tombs a la Plaça dels Països Catalans, Josep Irla, Rambla de la Girada, Plaça de Salvador Puig Antich, Rambla de la Girada, Josep Irla i Plaça Països Catalans novament. Aniran acompanyats de la Banda de la Verge de la Misericòrdia, com els darrers dos anys.

Dídac Martí, d’Amics dels Cavalls Sant Antoni Penedès, recordava que mantenen la participació d’aquests darrers anys amb més d’un centenar de genets a cavall i prop de 40 carruatges. Martí apuntava també que aquest any en fa 30 que es va recuperar la tradició dels Tres Tombs a Vilafranca i animava tothom que tingués un animal de companyia a participar de la festa i la benedicció.

Diumenge al matí doncs, per unes hores, genets, cavalls i carruatges prendran els carrers de Vilafranca recuperant imatges que segurament no es veien des de fa molt de temps.

Us deixem el programa d’actes dels Tres Tombs de Vilafranca. 

 

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
01:00
Penedès d'estiu
Magazín d'estiu, amb Clàudia Climent
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
01:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
01:30
Va de castells
Informació castellera amb Sergi Ansón i Pep Ribes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: