Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els treballadors d’Olèrdola es queixen que el govern municipal incompleix els acords pactats

Els treballadors d’Olèrdola es queixen que el govern municipal incompleix els acords pactats

Els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Olèrdola, anuncien que emprendran les mesures pertinents per tal de fer respectar el conveni col·lectiu, que diuen que està negociat.

El col·lectiu de treballadors de l’Ajuntament d’Olèrdola, després de la última reunió mantinguda amb el govern municipal, constata la falta de voluntat del consistori per donar compliment als acords presos en el conveni col·lectiu i acord de condicions dels treballadors, en especial menció, a la Disposició addicional primera que fa referència a la possibilitat de restablir condicions laboral que la normativa estatal va eliminar, disposició que va sorgir arran de la negociació d’altres condicions de l’antic conveni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: