Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els CAP de la comarca i d’arreu de Catalunya tancaran tots a les 8 del vespre

Aquesta mesura, que inclou també els serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva, reduirà l’actual variabilitat dels CAP en l’horari d’atenció a la ciutadania i, segons el Servei Català de la Salut, permetrà millorar l’equitat territorial i la conciliació de la vida familiar i laboral del professionals.

Segons fonts de la Generalitat, actualment el 73% dels CAP ja tanquen a les 8 del vespre. No és el cas, per exemple, del CAP Vilafranca Nord i del CAP de l’Alt Penedès, ubicat a la Plaça del Penedès, que tanquen a les 9 del vespre.

El CatSalut, per mitjà dels gerents de cada Regió Sanitària, vetllarà per tal que les entitats proveïdores de serveis sanitaris de tot Catalunya portin a terme les actuacions necessàries per adequar-se al nou horari. Aquestes accions sempre tindran en compte el respecte a l’autonomia de gestió dels centres tot garantint la ciutadania rebi una atenció sanitària de qualitat i que disposi d’informació actualitzada.

La unificació de l’horari s’està duent a terme de manera progressiva i ha d’estar plenament implantada el 31 de març de 2019.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: