Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Vilafranca prepara el primer partit de l’any al camp del Santboià

El Vilafranca ha tornat aquesta setmana als entrenaments després de l’aturada de Nadal amb la mirada posada en el partit d’aquest dissabte a les 12 del migdia al municipal Joan Baptista Milà .

L’enfrontament davant el Santboià es juga dissabte per no coincidir amb el dia de Reis, un canvi d’horari gairebé generalitzat a la categoria.

El partit obre la segona volta del campionat després d’una primera volta en la que el Vilafranca, malgrat un inici molt irregular, ha ratllat a molt bon nivell. El degà ocupa ara mateix el setè lloc de la taula amb 34 punts empatat amb Reus B i Horta, que són quart i cinquè i a només dos punts del quart classificat, el Terrassa.

Davant el Santboià, el Vilafranca té una bona oportunitat de sumar tres punts i tractar d’escalar posicions a la classificació. Els de Sant Boi són penúltims amb només 11 punts i 3 victòries en tot el campionat de lliga. A més, l’equip de Piti Belmonte unicament ha marcat 10 gols en els 20 partits que ha disputat fins ara.

Malgrat el mal balanç del Santboià, en el partit d’anada disputat al municipal vilafranquí els de Piti Belmonte van donar la sorpresa aconseguint signar un empat sense gols. Amb tot, aquell era el duel que obria la lliga i l’estat de forma del Vilafranca era molt diferent a l’actual.

Cal recordar que la passada temporada el Vilafranca ja va guanyar al Joan Baptista Milà per 1-3 i, per tant, l’escenari de Sant Boi de Llobregat és propici per als quadribarrats.

El partit també arriba en un bon moment per a l’entrenador vilafranquí, Iván Moreno que en el darrer partit del 2018 enfront el Prat va arribar a la xifra de 200 partits dirigint el degà. Moreno encara, a més, un 2019 molt il.lusionant per al club que el proper mes de març disputarà, per primera vegada a la seva història, la final de la Copa Catalunya davant el Sant Andreu. La final es jugarà al municipal de L’Hospitalet de Llobregat.

Més enllà del duel de dissabte al camp del Santboià, el debut del Vilafranca a casa en el nou any serà el proper diumenge dia 13 davant el filial del Reus.

 

Enquesta

Per combatre el canvi climàtic...

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019
12:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
12:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: